Wat betekent SPF?

Een goede zonnecrème biedt bescherming tegen zowel UVA- als UVB-straling. De beschermingsfactor van een zonnecrème wordt aangegeven als de SPF (Sun Protection Factor), en geldt enkel voor UVB-straling.

De SPF-factor geeft aan hoeveel langer iemand die beschermd is mét zonnebrandcrème, in de zon kan blijven als iemand zonder bescherming, vooraleer er zonnebrand optreedt. Iemand die zonder zonnecrème na 5 minuten zou verbranden, zou met een zonnecrème met SPF 30 dus pas na 150 minuten (of 2,5 uur) verbranden.

In de praktijk hangt de tijd die men in de zon kan blijven zonder te verbranden niet alleen af van de SPF van de zonnebrandcrème, maar ook van andere factoren zoals het huidtype, de hoeveelheid zonnebrandcrème die men gebruikt, de activiteiten die men doet, enzovoort. Daarom wordt aangeraden om jezelf elke 2 uur opnieuw in te smeren, ongeacht de SPF-factor.

Bovendien neemt de bescherming tegen UVB-straling niet lineair toe met de SPF-factor. Dat is eenvoudig te zien in onderstaande tabel die het percentage van de UVB-straling weergeeft die gefilterd wordt door zonnecrèmes met verschillende SPF-factoren. Hieruit blijkt duidelijk dat een zonnecrème met SPF 50 slechts 1% meer bescherming biedt dan een zonnecrème met SPF 30.

De UVA-factor van een zonnecrème moet minstens een derde zijn van de UVB-bescherming, dus minstens 10 voor een SPF 30. Dat beschermt niet alleen tegen zonnebrand, maar is dan ook ideaal naar anti-aging toe.

Belang van zonnecrème

Waarom zouden we ons insmeren met een zonnecrème? 

Tijdens de zomermaanden brengen we met zijn allen toch wel wat meer tijd door in het zonnetje. Het is zalig om te genieten van die zalige zonnestralen op ons gezicht en lichaam. En het is zeker niet verkeerd om hier met volle teugen van te genieten, maar we moeten dit wel verstandig doen.

Ken jij het verschil tussen UVA- en UVB-stralen? 

Om te beginnen staan de letters UV voor ultraviolet licht. Er zijn drie soorten UV-licht, namelijk UVA, UVB en UVC.
De schadelijkste van de drie is UVC, maar dit wordt tegengehouden door de ozonlaag en bereikt ons dus niet.
De UV-straling die ons dan wel bereikt, bestaat voor 95% uit UVA-stralen en voor 5% uit UVB.

UVA-straling is het hele jaar aanwezig en wordt niet tegengehouden door de wolken of glas. Deze straling dringt diep door in de huid (tot in de lederhuid) en tast de collageenvezels en elastine aan. Deze twee eiwitten zorgen net voor de stevigheid van je huid. UVA-straling veroorzaakt dus huidveroudering en rimpels. Een opeenstapeling van UVA-stralen verzwakt het afweersysteem van de huid.
Daarom staat de A van UVA ook wel voor Aging. Ook pigmentvlekken en mogelijk zelfs huidkanker zijn ook een gevolg van UVA-straling.

UVB-straling is dan weer meer aanwezig tijdens de lente en de zomer. Dankzij deze straling worden we bruin, maar ze zorgt er dus ook voor dat onze huid zonder bescherming verbrandt. UVB-straling kan ook voor allergische reacties zorgen. Deze stralen dringen minder diep door in de huid, maar veroorzaken wel DNA-schade en die verbrande huid. Daarom staat de B van UVB ook wel voor Burning.

 

Geniet dus voortaan zeker steeds beschermd van het zonnetje en let er bij de aankoop van een zonnecrème ook zeker op dat hij ook beschermt tegen UVA-stralen.

SOS droge handen

handen wassen onder stromend water met fruit op de achtergrond naast de wastafel

We wassen de laatste weken onze handen veel vaker, met vaak erg droge handen tot gevolg, soms zelfs met kloofjes.  Ze kunnen ook erg pijnlijk aanvoelen door de kapotte of aangetaste huid.

Handzepen bevatten vaak synthetische schuimmakers en sulfaten. Deze verstoren onze natuurlijke huidbalans en verzwakken onze huidbarrière.
Weten wat je smeert en hiermee rekening houden, kan al een groot effect hebben op die ruwe handen.

Om te beginnen kan je op basis hiervan je keuze van zeep maken. Je kan kiezen voor een plantaardige en sulfaatvrije versie. De Skin Washes van RainPharma zijn hier een excellente optie. Ze zijn 100% natuurlijk en plantaardig. Ze reinigen jouw huid op milde wijze en houden de huidbarrière intact. Ze zijn er in 22 verschillende geuren. Momenteel is tijm bv. je ideale Skin Wash, tijm heeft immers een ontsmettende functie.

Na deze eerste stap is het uiteraard ook heel belangrijk om te hydrateren. Een kapotte huid met kloven is een ideale plek voor bacteriën en virussen om zich in te nestelen.
Als hydratatie kan je starten met de Prebiotic Skin Lotion. Smeer elke keer na het wassen je handen hiermee in en voel het enorme verschil al na een paar keer.
Heb je echt al last van kloven, dan is de Fascinating Broccoli Seed Oil wel een aanrader. Smeer dit als een maskertje op je handen en laat intrekken (bv. gedurende de nacht). Ideale aanvulling bij de Prebiotic Skin Lotion.

Nog een topper om je handen te verwennen is de Exceptional Hand and Nail cream. Smeer in het begin je handen zo’n 5 à 10 keer per dag hiermee in. Je zal snel opnieuw fluweelzachte handen hebben en dan kan je dit aantal keren afbouwen naar zoveel je zelf maar wil

Zo, meer dan keuze genoeg om die handen te verwennen en verzorgen op een zachte manier!

Kleur bekennen

Kleurenwiel

Wist je dat de juiste kleur oogschaduw ervoor kan zorgen dat de kleur van je ogen meer benadrukt wordt en je ogen dus meer spreken?

In de kleurenleer zijn er 3 primaire kleuren (of basiskleuren), nl. rood, geel en blauw. Met deze 3 kleuren kan je elke andere gewenste kleur maken. Door bv. rood met geel te mengen, krijg je oranje.
2 primaire kleuren mengen geeft een secundaire kleur. Meng je dan een primaire kleur met een secundaire, dan krijg je een tertiaire kleur. Zo kan je een waaier aan kleuren creëren. Deze vind je terug op de kleurencirkel (zie foto hieronder).
Kleuren die in de kleurencirkel recht tegenover elkaar staan, noemen we complementaire kleuren. Deze contrasteren het meest met elkaar, bv. rood – groen, paars – geel, blauw – oranje.
En nu kan je met deze basiskennis volop gaan experimenteren met je oogmake-up.

Oogschaduw heeft als doel je eigen oogkleur te versterken, je ogen sprekender te maken. Als de kleur niet zo goed bij je ogen past, dan kunnen deze eerder flets lijken. Om dit te testen kan je altijd eens één oog opmaken en dan beide ogen met elkaar vergelijken. Zo zie je beter wat de kleur juist doet met je oog.

Om je ogen op te maken, kan je dus gaan werken met complementaire kleuren. Als oogschaduw kies je dan de complementaire kleur van je ogen. Heb je dus bv. blauwe ogen, dan zal de kleur van je ogen nog meer geaccentueerd worden met perzikachtige tinten (of oranje/brons). Bij groene ogen zal dan weer wijnrood een goeie keuze zijn om het groen van de ogen op te lichten.

Wat ook mooi kan zijn, is om een analoge kleur te kiezen. Analoge kleuren zijn kleuren die in de cirkel net naast elkaar liggen. Je kiest dan een kleur oogschaduw die in de kleurencirkel naast de kleur van je ogen ligt. Bij blauwe ogen kan je dan gaan voor bv. lavendelkleurige oogschaduw.

Nog enkele tips voor:

 • Blauwe of grijze ogen:
  • taupe, paars, violet, grijs, blauw (een tint donkerder dan het blauw van je ogen)
  • goud, koper, perzik, warme bruintinten (complementaire kleuren)
 • Groene ogen:
  • bruin, abrikoos, paars, mosgroen, kaki
  • wijnrood, roze, pruim, violet (complementaire kleuren)
 • Bruine ogen:
  • koper, brons, champagne, beige, kaki
  • lila, lavendel, aubergine, magenta (complementaire kleuren)

 

Laat die feestdagen nu maar komen!

 

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging met paarse handschoenen en freestoestel

Deze week verscheen in de media dat het aantal kappers en schoonheidsspecialistes zonder diploma aanzienlijk gestegen is. Ik was toch wel geschrokken van de cijfers. Van de huidige wetgeving was ik sinds kort wel op de hoogte. Ik volg een opleiding tot gespecialiseerd voetverzorgster en had van de lesgevers al vernomen dat het blijkbaar niet nodig is om over een diploma te beschikken om pedicures uit te voeren. Dat verbaasde me enorm. We zijn toch met mensen bezig en dan is het toch noodzakelijk dat je weet wat je doet? Het lijkt me dus maar meer dan normaal dat een schoonheidsspecialiste of kapper een opleiding heeft gevolgd om zijn/haar beroep te kunnen uitoefenen.
Ik heb me na jaren te hebben lesgegeven omgeschoold tot schoonheidsspecialiste, maar vond dat ik nog te weinig echte kennis had opgedaan om degelijke pedicures te kunnen uitvoeren en mensen met voet- en nagelproblemen te kunnen helpen. Een opleiding tot esthetische pedicure beperkt zich eigenlijk gewoon tot het knippen en vijlen van de nagels, de nagelriemen verzorgen en wat eelt verwijderen. Andere voet- en nagelproblemen komen in deze opleiding niet aan bod. Maar wat dan bv. met een ingegroeide nagel of een schimmelnagel (in de volksmond een ‘kalknagel’) en nog zoveel andere pathologieën? Ik wou me daar dus graag verder in verdiepen en ook daar mensen kunnen mee helpen. Een pedicure is niet enkel de nagels lakken. Vandaar dat ik dus besloten heb om de opleiding ‘gespecialiseerd voetverzorger’ te volgen bij Syntra.
Van elk botje, elke spier en elke pees in de voet en het onderbeen ken in ondertussen de Latijnse benaming en weet ik waar het juist ligt. Ook op de vraag wie een risicopersoon is, kreeg ik een antwoord. Daaraan gekoppeld welk materiaal en welke producten/verbanden mag je bij deze personen wel of niet gebruiken. Elke persoon is uniek en verdient dus ook een verzorging aangepast aan zijn noden en behoeften. Met heel wat uren praktijklessen oefenen we de technieken en behandelingen in.
Met een degelijke opleiding kan je dus efficiënt en resultaatgericht werken en verzorgingen uitvoeren. En vaak is niet alleen het resultaat belangrijk. Het aanpakken van de oorzaak of voorkomen van erger is cruciaal om tot een echte oplossing te komen. Dat kan soms ook zijn door tijdig door te verwijzen naar een arts.  Sommige problemen horen tot het vakgebied van een arts en kunnen enkel met een kleine chirurgische ingreep of met bepaalde medicatie opgelost worden. Het is dus belangrijk om te weten tot waar jouw vakgebied reikt en vanaf wanneer iets niet meer voor jou is. De cliënt staat centraal en die moet van zijn probleem verlost worden.
Vandaar dus mijn keuze om me verder te verdiepen. Ik hou er enorm van om pedicures uit te voeren en het geeft zó veel voldoening om mensen met een goed gevoel naar buiten te laten gaan (of terug pijnloos). En daarvoor heb je de nodige kennis nodig! Een degelijke opleiding is dus mijn inziens een echte noodzaak!

The most wonderful time of the year

Cadeau op een bord op een feestelijk gedekte tafel

De eindejaarsspurt is ingezet!

Vind jij het ook zo moeilijk om voor iedereen die je dierbaar is, het juiste cadeau te vinden?
Wel, dan kan je je misschien wel herkennen in het volgend: zoeken naar dat ene originele cadeau. Ik wil elk jaar een fantastisch cadeau vinden dat echt past bij de persoon voor wie het is. En elk jaar opnieuw zeg ik na die zoektocht dat ik dat het volgende jaar anders ga aanpakken. Ik neem me dan voor om vanaf september al eens na te denken over de gepaste cadeautjes en dan ook al te starten met de aankoop ervan. Maar jaar na jaar lukt me dit niet en moet ik in december toch nog in allerijl op zoek gaan naar dat ene perfecte cadeau.

Daarom heb ik met Senso Bellezza misschien wel de oplossing! Zou het niet fijn zijn mocht jouw zoektocht een heel stuk makkelijker verlopen?
RainPharma heeft dit jaar heel wat leuke geschenksetjes waar je ongetwijfeld iedereen gelukkig mee maakt. Er zit voor ieder wat wils tussen en ook voor ieders budget! Daarenboven zijn de sets ook prachtig verpakt, want zeg nu zelf, een schitterend cadeau onder de kerstboom, spreekt toch tot de verbeelding, niet?
Weet je perfect wat jouw dierbare wenst? Dan kan je uiteraard ook zelf een set samen stellen die we dan mooi inpakken!
Of toch liever een mooi oogschaduwpalet of lipstick? Bellàpierre heeft heel mooie oogschaduwpaletten of lipsticks die je cadeau kunt doen. Ook hievan maken we dan een prachtig geschenk.
Wil je de gelukkige liever zelf zijn/haar keuze laten maken of een behandeling cadeau doen? Dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden en daarvoor kan je dan een cadeaubon geven. Elk gewenst bedrag kan ingevuld worden op de bon.
Mogelijkheden genoeg om jouw zoektocht te vergemakkelijken! En deze producten verzorgen jouw dierbare niet alleen, ze dragen er ook zorg voor, want ze zijn allemaal vrij van schadelijke stoffen! En bovendien ook allemaal crueltyfree en natuurlijk! Je draagt dus ook nog eens je steentje bij voor onze wereld!

Hou de komende weken zeker de Facebookpagina in de gaten, want daar zal je kunnen kennismaken met de geschenksetjes van RainPharma!

Ik wil jullie ook alvast een spetterend eindejaar toewensen! Geniet met volle teugen van de laatste weekjes van 2019 met veel warmte, liefde en gezelligheid!

 

Minerale make-up: wat zijn de voordelen ervan?

lipsticks, lipgloss en opgemaakte ogen

Je hebt waarschijnlijk al de aankondiging van de gratis workshop van Bellápierre op de Facebookpagina zien verschijnen. Maar wat is nu die minerale make-up, maar vooral, wat zijn de voordelen ervan?

Vooraleer ik jullie de voordelen ervan opsom, wil ik graag even uitleggen waarom ik minerale make-up aanbied en ermee werk.
Voor de verzorgingsproducten ben ik heel bewust op zoek gegaan naar natuurlijke producten die onze huid respecteren. Dus is het niet meer dan logisch dat deze lijn ook wordt doorgetrokken naar de make-up. Het zou maar al te gek zijn om onze huid te reinigen en te hydrateren met natuurlijke producten zonder schadelijke ingrediënten, maar ze dan nadien af te sluiten met een chemisch laagje.

In het enorme aanbod aan cosmetica is het niet gemakkelijk om de juiste producten te vinden voor jouw huidtype. Een eerste groot voordeel van minerale make-up is dat het geschikt is voor elk huidtype. Iedereen kan dit dragen! Vooral voor vrouwen met huidproblemen biedt het de ideale oplossing. Iemand met bv. acné zal heel vaak deze willen verstoppen onder een laag foundation. Synthetische make-up gaat echter de poriën verstoppen, waardoor de acné uiteindelijk nog erger zal worden. En zo belanden deze vrouwen vaak in een vicieuze cirkel, want ze gaan dan juist nog meer smeren om nog meer te verdoezelen.
Ook andere huidaandoeningen zoals psoriasis en rosacea hebben baat bij minerale make-up en dus ook voor deze vrouwen zijn deze producten uiterst geschikt.

De producten van Bellápierre bestaan uit pure mineralen. De hoofdingrediënten zijn mica, ijzeroxiden, zinkoxide en titaniumdioxide.
Zinkoxide en titaniumdioxide bieden naast een kalmerende werking op de huid ook nog een natuurlijke zonnebescherming die overeenkomt met een SPF 15.
Minerale poeders zijn dus, zoals hierboven reeds uitgelegd, non-comedogeen en olievrij, ze zullen de poriën dus niet verstoppen. Ze hebben ook anti-inflammatoire (ontstekingswerende) en anti-oxidante eigenschappen.
De producten zijn eveneens allemaal hypo-allergeen. Ze bevatten geen bismutoxychloride, talk, oliën, additieven, vulstoffen of andere schadelijke stoffen.
En toch blijft je huid heel natuurlijk aanvoelen, je hebt niet het gevoel dat ze verstopt zit onder een laagje.

Test zeker en vast eens minerale make-up uit en je zal zelf de voordelen ervan ontdekken en ervaren!

Waarom kiezen voor natuurlijke producten?

dame met druppeltjes oogcrème onder het rechteroog

Ben jij ook iemand die dagelijks shampoo, conditioner, douchegel, reiniger en tonic voor het gelaat, een dagcrème en wat make-up gebruikt?
Wel, deze opsomming maakt deel uit van de 12 huidverzorgingsproducten die de gemiddelde vrouw dagelijks gebruikt.
Maar wist je ook dat zij hiermee per jaar 2 kg chemicaliën binnenkrijgt via deze huidverzorging en cosmetica?

In heel wat verzorgingsproducten zitten schadelijke stoffen die een invloed hebben op onze gezondheid.
We proberen zo veel mogelijk zorg te dragen voor ons lichaam van binnenuit: we koken zo gezond en gevarieerd mogelijk, we gaan een paar keer per week sporten of aan lichaamsbeweging doen, maar aan onze schoonheidsroutine wordt zelden getwijfeld.

Onze huid heeft eigenlijk een zelfreinigende werking. Heel wat huidproblemen komen voort uit het gebruik van de verkeerde producten. Die schadelijke ingrediënten zoals hierboven vermeld, kunnen allergische reacties teweeg brengen, ze kunnen hormoonverstorend werken, …
Door te kiezen voor natuurlijke huidverzorging zet je je gezondheid op de eerste plaats. Dit zal leiden tot minder huidproblemen en minder toxines op je huid en in je lichaam.

Maar hoe weet je nu dat de producten die je gebruikt echt van natuurlijke oorsprong zijn?
Hieronder vind je een lijst terug van schadelijke ingrediënten. Ga aan de hand van deze checklist eens de ingrediëntenlijst van je eigen producten na.

 • Natriumlaurylethersulfaat: schuimmaker (sodium laureth sulfate / sodium lauryl sulfate / sodium laureth sulfoacetate / cocamidopropyl betaïne)
 • Parabenen, phenoxyethanol: agressieve bewaarmiddelen (ethylparaben, methylparaben, buthylparaben, propylparaben, phenoxyethanol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, alcohol.denat, potassium sorbate, sodium benzoate)
 • Polyethyleenglycol en polysorbaten: afkomstig uit de petroleumindustrie en zorgt ervoor dat water en olie niet splitsen (PEG + nummer, polysorbate + nummer)
 • Carbomer en acrylaten: synthetische stoffen die water indikken tot een gel (carbomer, DEA, acrylate, acrylates)
 • minerale oliën en siliconen: vormen een verstikkende film op de huid (mineral oil, petrolatum, paraffinum liquidum, demethicone (en alles wat eindigt op -one), cera microcristallina, isoparraffin)
 • parfum en kleurstoffen (parfum, Cl + nummer)

 

In heel wat van je producten zal je dus één of meerdere van bovenstaande stoffen terugvinden.
Maar zijn natuurlijke producten dan wel efficiënt? Kunnen ze anti-aging werken? De meeste mensen kiezen om die redenen voor de traditionelere merken, maar er zijn wel degelijk merken die natuurlijk en biologisch gecertificeerd zijn en toch voldoen aan de behoeften van de moderne vrouw/man.
Je kan dus zeker en vast een goede anti-rimpelcrème, serum, oog- en dagcrème, make-up, enz. vinden die gezond zijn voor je lichaam en tegelijkertijd hun doel niet missen.

Wordt het dus geen tijd om de aandacht die je hebt voor je lichaam en gezondheid door te trekken naar je schoonheidsproducten om ook daar zoveel mogelijk toxines te weren? Neem even de tijd om die badkamerroutine onder de loep te nemen! Ons lichaam en onze huid zijn het waard!

Heb je nog vragen? Blijf er niet mee zitten en stel ze gerust!

Een goed gereinigde huid

damesgelaat waar water op neervalt

Overdag komt onze huid vaak in contact met allerlei stoffen die deze vervuilen. Dit kan zowel van buitenaf komen (denk maar aan make-up, zonnecrème, uitlaatgassen, airco, …) als vanuit ons lichaam zelf (zweet, talg, dode huidcellen, …).
Reinig je jouw huid niet goed, dan kan dit zijn sporen nalaten. Er kunnen dan puistjes, comedonen (de zogenaamde ‘zwarte puntjes’) en rimpels ontstaan. Je verzorgingsproducten kunnen dan ook hun werk niet goed doen, met een vale teint tot gevolg.

Maar hoe ziet een goeie reiniging er dan uit?
Wanneer je je vloer poetst, dan doe je dat toch ook niet met enkel water? Hiervoor gebruik je een allesreiniger of nog beter een product aangepast aan je type vloer.
Wel, met onze huid gaat dit net zo. Alleen gebruiken we beter geen zeep voor ons gelaat, omdat dit veel te agressief reinigt. Je verwijdert hiermee ook het zelfaangemaakte beschermlaagje van je huid en dat is zeker niet de bedoeling.
Een eerste stap in een goeie reiniging is een reiniger op oliebasis. Hiermee verwijder je make-up, resten zonnecrème en talg. Olie trekt olie aan, vandaar eerst deze reiniger. Nadien ga je over op een reiniger op waterbasis. Deze verwijdert de wateroplosbare vuildeeltjes, met als resultaat een zuivere huid die niet droog of trekkerig aanvoelt. Gebruik je geen make-up of zonnecrème, dan kan je de eerste stap (reinigen met olie) wel eens overslaan, als je merkt dat het wat veel wordt voor je huid.

1x per week kan je tussen die 2 voorgaande stappen ook nog een scrub uitvoeren. Let er hierbij wel op dat de scrubdeeltjes uit een ronde korrel bestaan. Dit is zoveel zachter voor je huid!
Eveneens kan je 1x per week een maskertje leggen, naargelang de behoeften van je huid op dat moment.
De reiniging afsluiten doe je met een milde toner om het uitdrogende effect van water weg te nemen. Water kan immers hard zijn voor je huid.
Ga hier zeker voor een alcoholvrije versie. Alcohol verwijdert immers weer de natuurlijke oliën die je huid aanmaakt.

Uiteraard volgt na de reiniging best hydratatie met een dag- of nachtcrème.

Let er bij de aankoop van je verzorgingsproducten wel op dat deze vrij zijn van parabenen, zeep en parfums. Parabenen bv. kunnen een invloed hebben op je hormoonhuishouding, wat dan weer een effect kan hebben op je huid.

Reinig je huid ook zowel ’s morgens als ’s avonds. Tijdens de nacht scheidt onze huid afvalstoffen af (voornamelijk tussen 23u en 3u), die je ’s ochtends best verwijdert. Zo kunnen de werkstoffen van je verzorgingsproducten beter in je huid dringen.

Maak nu van het reinigen van je gelaat 2 zalige verwenmomentjes!

En wees zeker niet bevreesd om raad te vragen over de juiste producten voor jouw huid! Ze is immers je visitekaartje!

Een nieuwe start!

Het is zo ver! Hier zit ik nu aan mijn computer om mijn eerste blogbericht te schrijven.

Spannend? Dat is het minste wat je wel kan zeggen. Een nieuw avontuur? Zeker! Maar vooral een droom die uitkomt!

Ik heb er namelijk altijd al van gedroomd om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. Na 12 jaar leerkracht te zijn geweest in het secundair onderwijs (wat iets compleet anders is, niet?) is het tijd om voor die droom te gaan, een eigen schoonheidssalon. Ik heb me dus omgeschoold tot schoonheidsspecialiste en vanaf nu sta ik klaar om jullie met de nodige kennis te verzorgen en in de watten te leggen. Je moet maar eens een kijkje nemen om te zien waarvoor je allemaal bij me terecht kan. Gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure zijn alvast een greep uit het aanbod. Ook voor workshops vlechttechnieken ben je aan het goede adres.

Ik vind het zo fijn om mensen een gelukzalig gevoel te geven. Ultieme ontspanning tijdens een zalig me-time-moment, dat is waar ik het voor doe. Dit schenkt me zoveel voldoening. Zijn dat de voetjes die onder handen genomen worden, een nieuw kleurtje gellak op de nagels of liever een gelaatsverzorging, aan jou de keuze!

Neem ook zeker eens een kijkje op de Facebookpagina, volg ons en blijf zo op de hoogte van de acties, nieuwe producten, workshops, … bij Senso Bellezza!
Je kan ons ook volgen op Instagram! 

Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen!