The most wonderful time of the year

Cadeau op een bord op een feestelijk gedekte tafel

De eindejaarsspurt is ingezet!

Vind jij het ook zo moeilijk om voor iedereen die je dierbaar is, het juiste cadeau te vinden?
Wel, dan kan je je misschien wel herkennen in het volgend: zoeken naar dat ene originele cadeau. Ik wil elk jaar een fantastisch cadeau vinden dat echt past bij de persoon voor wie het is. En elk jaar opnieuw zeg ik na die zoektocht dat ik dat het volgende jaar anders ga aanpakken. Ik neem me dan voor om vanaf september al eens na te denken over de gepaste cadeautjes en dan ook al te starten met de aankoop ervan. Maar jaar na jaar lukt me dit niet en moet ik in december toch nog in allerijl op zoek gaan naar dat ene perfecte cadeau.

Daarom heb ik met Senso Bellezza misschien wel de oplossing! Zou het niet fijn zijn mocht jouw zoektocht een heel stuk makkelijker verlopen?
RainPharma heeft dit jaar heel wat leuke geschenksetjes waar je ongetwijfeld iedereen gelukkig mee maakt. Er zit voor ieder wat wils tussen en ook voor ieders budget! Daarenboven zijn de sets ook prachtig verpakt, want zeg nu zelf, een schitterend cadeau onder de kerstboom, spreekt toch tot de verbeelding, niet?
Weet je perfect wat jouw dierbare wenst? Dan kan je uiteraard ook zelf een set samen stellen die we dan mooi inpakken!
Of toch liever een mooi oogschaduwpalet of lipstick? Bellàpierre heeft heel mooie oogschaduwpaletten of lipsticks die je cadeau kunt doen. Ook hievan maken we dan een prachtig geschenk.
Wil je de gelukkige liever zelf zijn/haar keuze laten maken of een behandeling cadeau doen? Dat behoort zeker ook tot de mogelijkheden en daarvoor kan je dan een cadeaubon geven. Elk gewenst bedrag kan ingevuld worden op de bon.
Mogelijkheden genoeg om jouw zoektocht te vergemakkelijken! En deze producten verzorgen jouw dierbare niet alleen, ze dragen er ook zorg voor, want ze zijn allemaal vrij van schadelijke stoffen! En bovendien ook allemaal crueltyfree en natuurlijk! Je draagt dus ook nog eens je steentje bij voor onze wereld!

Hou de komende weken zeker de Facebookpagina in de gaten, want daar zal je kunnen kennismaken met de geschenksetjes van RainPharma!

Ik wil jullie ook alvast een spetterend eindejaar toewensen! Geniet met volle teugen van de laatste weekjes van 2019 met veel warmte, liefde en gezelligheid!

 

Recommended Posts