Huidverbeterende gelaatsverzorgingen Salonnepro

Salonnepro is  een Nederlands huidverzorgingsmerk, met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan hebben we het niet alleen over anti-aging, maar ook over de behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

De producten zijn ook allemaal dierproefvrij, vrij van parabenen, siliconen, phtalaten en sulfaten, vegan, vrij van microplastics en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 • BioPeel
  De Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit. Wat de BioPeel zo uniek maakt, is het gebruik van een 100% natuurlijke mix van kruiden en algen. De kruiden en algen worden geactiveerd met een speciale gel. Hierdoor worden de voedingsstoffen die zij bevatten goed opneembaar door de huid. 
  De BioPeel wordt aangeraden voor algehele huidverbetering, voor huidherstel, voor herstel bij (uitgebluste) puistjes en onderhuidse talgbultjes, voor een gladder huidoppervlak, voor intensieve ontgifting, voor het verwijderen van dode huidcellen, voor een egalere teint en voor fijnere poriën.
  Deze Bio Peel kan ook gebruikt worden in combinatie met een fruitzuurpeeling, om zo nog dieper op het huidprobleem te kunnen werken.
  Reiniging – BioPeelmasker – vitamine C-behandeling – serum – masker – oil elixir – zonbescherming
  60 min – € 95

  In kuurverband (min. 1x/ maand) krijg je na 4 behandelingen de 5de gratis!

 • After Summer Treatment:
  Na de zomer heeft de huid behoefte aan een herstellende en hydraterende behandeling. Tijdens de After Summer Hydra behandeling richten we ons op het huidherstel en het herstellen van de vochtbalans in de huid.
  Door zon, zee, airconditioning en andere invloeden loopt het vochtpeil in de huidcellen terug. Dit gaan we tegen door producten te gebruiken die ingrediënten bevatten zoals hyaluronzuur. Hyaluronzuur kan namelijk tot 1000 (!) keer het eigen gewicht in vocht vasthouden en maakt als het ware sponsjes van de huidcellen. Doordat de huidcellen het verloren vocht weer terug krijgen, worden vochtlijntjes van binnenuit gladgestreken en ziet de huid er gladder en glanzender uit.
  Reiniging – scrub – Hyaluronic Acid Serum – masker – massage met extra serum – dag- of nachtverzorging
  60 min – € 65

   

 • Microneedling: 
  Microneedling is een effectieve behandeling die gebruikt wordt voor huidverbetering (rimpels, fijne lijntjes, littekens). Met een mesopen met steriele naaldknop maken we kleine microkanaaltjes in de huid, waardoor het lichaam een helingsproces in gang zet en er extra collageen wordt aangemaakt. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en minder diep. Ook grove poriën worden opgevuld met extra collageen en de huid krijgt dus een fijnere poriestructuur. Het collageen dat wordt aangemaakt blijft zo’n 2 jaar aanwezig in de huid. Daarna wordt het doorgaans door lichaamseigen processen afgebroken. Na een eerste kuur (3 tot 6 sessis om de 4 weken, afhankelijk van persoon tot persoon)  is het aan te raden om 3 tot 4x per jaar 1 onderhoudsbeurt te doen. 
  60 min – € 100

   

 • Spa Zen:
  Basisbehandeling van ongeveer 30 min (vooral om kennis te maken met de producten of een snelle diepe reiniging). 
  Reiniging – scrub/peeling – masker – dag- of nachtverzorging 
  35 min – €40

   

 • Spa Sensitive:
  Behandeling voor de gevoelige huid (of met couperose of rosacea). De gebruikte producten zijn mild en tasten de natuurlijke huidbarrière niet aan. 
  Reiniging – peeling – (epilatie) –  massage – masker – serum – dag- of nachtverzorging
  70 min – €75

   

 • Spa Sensitive Plus Behandeling voor de gevoelige huid met een mixpeeling, een fruitzuurpeeling met een mix van verschillende soorten fruitzuren. In het geval van de Sensitive Peel zijn dit lactic acid, glycolic acid, citric acid, malic acid en tartaric acid. De peeling reikt tot ongeveer in het begin van de korrellaag. Deze peeling is perfect in te zetten voor de gevoelige huid, dunnere huid, lichte hyperpigmentatie en anti-aging.
  Reiniging – fruitzuurpeeling –  massage – masker – serum – dag- of nachtverzorging
  70 min – €85

 •  Spa Boost:
  Behandeling voor de rijpere huid, huid met tekenen van veroudering. Bij de massage wordt gewerkt met een rijk olieserum i.p.v. met een massage-olie. 
  Reiniging – scrub/peeling – (epilatie) – serummassage – masker – serum – dag- of nachtverzorging
  80 min – €80

 • Spa Boost Plus: 
  Behandeling voor de rijpere huid, met tekenen van veroudering. Bij de peeling wordt gebruik gemaakt van een lactic acid-peeling. De lactic acid-peel geeft de huid een mooie ‘glow’ en is perfect voor anti-agingdoeleinden en lichte hyperpigmentatie. Huidcellen kunnen door lactic acid meer vocht vasthouden, wat voor een betere vochtbalans en vollere, ronde huidcellen zorgt.
  Reiniging – lactic acid-peeling – serummassage – Biocellulosemasker Anti-Aging – serum – dag- of nachtverzorging
  80min – €90

   

 • Spa Clear:
  Behandeling voor de onzuivere en/of acnéhuid. De huid en de poriën worden diep gereinigd. 
  Reiniging – enzymenpeeling – peeling met salicylzuur – zuiverend masker – dag- of nachtverzorging – SPF 
  60 min – €60

 • Spa Balance:
  Behandeling voor de normale of gecombineerde huid. 
  Reiniging – enzymenpeeling – massage – detoxmasker – dag- of nachtverzorging – SPF
  70 min – €75

   

 • Spa Oxygen:
  Behandeling om hyperpigmentatie intensief aan te pakken. Er wordt gewerkt met glycolzuur om hyperpigmentatie en huidverkleuringen tijdens de behandeling op te helderen. Met het BioCellulose Oxygen Mask wordt de doorbloeding van de huid op gang gebracht en afvalstoffen worden afgevoerd. De huid ziet er stralend en meer egaal uit. 
  Reiniging – scrub – peeling met glycolzuur – BioCellulose Oxygen Mask – serum – dag- of nachtverzorging – SPF (dag) 
  60 min – €80

   

 • Spa Hydra:
  Behandeling voor de droge of vochtarme huid.
  Er wordt gewerkt met hyaluronzuur om de vochtbalans te herstellen. 
  Reiniging – scrub – serummassage – masker – serum – argan oil elixir – dag- of nachtverzorging 
  60 min – €75