Workshops

Dutch braid

Wil je je graag leren maquilleren, maar weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Tijdens een workshop leer ik je de tips en trics om jezelf op te maken. Dat kan gaan van een naturelle make-up tot een glamourous look, aan jou de keuze. Alle materiaal en make-up wordt voorzien tijdens de workshop (wel terug te geven op het einde) . Wens je graag producten aan te kopen nadien, dan krijg je op die bestelling ook korting. 

Ook workshops reiniging en verzorging van het gelaat behoren tot het aanbod. Tijdens deze workshop leer je je huid reinigen en verzorgen, leer je de producten kennen en kom je te weten wat voor jouw huid belangrijk is in de dagelijkse verzorging.  

En dan als laatste bieden we ook workshops vlechttechnieken aan. Je leert verschillende basisvlechten (French braid, Dutch braid, visgraatvlecht, watervalvlecht, ingevlochten dotje) aan, waarmee je nadien zelf eindeloos combinaties kan maken. 

  • Vlechttechnieken: 120 min: €50
  • Make-up (met persoonlijk advies): 3u: €65
  • Reiniging en verzorging gelaat: €50

Deze workshops kunnen ook  voor groepjes georganiseerd worden, ook ter plaatse. Denk maar aan een verjaardagsfeestje voor tienermeisjes, een vrijgezellenmiddag of – avond, vriendinnenavond, …
Voor de prijzen hiervan neem je best contact op met ons, hiervoor wordt een aangepaste prijs voorzien. 

 

Hou ook onze Facebook- en of Instagrampagina in de gaten. Regelmatig worden er ook workshops in kleine groepjes georganiseerd (€40 p.p.).

lotus met geel bloemenhart