Workshops

Dutch braid

Wil je je graag leren maquilleren, maar weet je niet goed hoe hier aan te beginnen? Tijdens een workshop geef ik je tips en tricks om jezelf op te maken.

We hebben 3 soorten workshops.

  • Basisworkshop: hierbij leer je jouw huid opmaken met kleuren die bij jouw type passen met een lichte naturelle dagmake-up als eindresultaat. Je leert de producten van het minerale make-upmerk Bellapierre kennen en welke voor jouw huid geschikt zijn.
  • Moeder/dochterworkshop (vanaf 12 jaar): je dochter leert zich zachtjes opmaken met producten die geschikt zijn voor de jonge tienerhuid en die de poriën niet verstoppen.
  • Workshop voor gevorderden: hier leer je een glamoureuze feestlook creëren, waarbij de ogen uitgebreid aan bod komen.

Alle materiaal en make-up wordt voorzien tijdens de workshop (wel terug te geven op het einde) . Op het einde van de workshop kan je uiteraard ook producten aankopen/bestellen.  

 

En dan als laatste bieden we ook workshops vlechttechnieken aan. Je leert verschillende basisvlechten (French braid, Dutch braid, visgraatvlecht, watervalvlecht, ingevlochten dotje) aan, waarmee je nadien zelf eindeloos combinaties kan maken. 

 

  • Vlechttechnieken: 2u: €50
  • Basisworkshop make-up (met persoonlijk advies): 2,5u: €50
  • Moeder/dochterworkshop: 2,5u: €65
  • Workshop voor gevorderen: €40 (enkel voor wie de basisworkshop al gevolgd heeft)

Deze workshops kunnen ook  voor groepjes georganiseerd worden, ook op verplaatsing. Denk maar aan een verjaardagsfeestje voor tienermeisjes, een vrijgezellenmiddag of – avond, vriendinnenavond, …
Voor de prijzen hiervan neem je best contact op met ons, hiervoor wordt de prijs besproken afhankelijk van het aantal personen. 

Hou ook onze Facebook- en of Instagrampagina in de gaten. Regelmatig worden er ook workshops in kleine groepjes georganiseerd

lotus met geel bloemenhart