Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Evi Baeyens, gehuwd en trotse mama van een dochter en een zoon.
Na 12 jaar te hebben lesgegeven in het secundair onderwijs, was het in 2018 tijd voor een nieuwe wending in mijn carrière en ben ik voluit gegaan voor een reeds lang gekoesterde droom. Ik heb me eerst omgeschoold tot schoonheidsspecialiste en dan aansluitend in 2019 tot gespecialiseerd voetverzorgster. En met enige trots kan ik jullie nu ‘mijn derde kindje’ Senso Bellezza voorstellen.

Wat bied ik aan?

Je kan bij me terecht voor verschillende behandelingen, nl. gelaatsverzorgingen, manicure, gellak, pedicure (gespecialiseerde voetverzorging), ontharing en dag- en avondmake-up. Ook voor een ontspannende rug- en/of schoudermassage, al dan niet met hotstones, ben je bij Senso Bellezza aan het juiste adres. Ik leg je maar al te graag in de watten. Ik hecht veel belang aan het natuurlijke, aan producten die goed zijn voor onze gezondheid en lief voor onze huid, maar daarover kan je meer lezen bij ‘Producten’. Daar leg ik jullie uitgebreid uit met welke producten ik werk en waar de merken voor staan.  Alleen het beste is goed genoeg voor jullie! 

Verder hou ik er ook van om haren te vlechten. Ik vond (en vind trouwens nog steeds) het heel leuk om in het haar van mijn dochter allerlei vlechten te maken en hiermee te experimenteren.
Aangezien ik ook leerkracht ben van opleiding, leek het mij heel fijn om de kennis en technieken door te geven. Op geregelde tijdstippen organiseer ik workshops vlechten (blijf hiervan op de hoogte via de Facebookpagina). Deze workshops kunnen ook op verplaatsing gegeven worden, denk maar aan een vrijgezellenfeestje, tienerverjaardagsfeestje, vriendinnenavond, met familie, … En alles wordt voorzien, jullie hoeven enkel een model te voorzien of er kan op elkaar geoefend worden bij een feestje bv. Gezelligheid troef! 

En net als workshops vlechten zullen er ook regelmatig workshops make-up en huidverzorging gegeven worden. Hierbij zal je leren hoe je bij jezelf make-up kan aanbrengen, een naturelle make-up of een feestmake-up en hoe je je huid zelf perfect kunt reinigen en verzorgen. Ook hiervan zal je op de hoogte gebracht worden via de Facebookpagina. Ga dus zeker een kijkje nemen en volg ons op Facebook! 

Ziezo, dit is Senso Bellezza in een notendop. Heb je nog een vraag of heb je interesse voor een behandeling of workshop? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik sta graag klaar voor jullie!

Evi Baeyens

lotus met geel bloemenhart