Daily Boost / Mighty Night

Zoals we in een vorig artikel al aangehaald hebben, is onze voeding eigenlijk ‘leeg’. Ze bevat veel minder mineralen en vitaminen in vergelijking met 30 jaar geleden. Daarom kan het nuttig zijn om gezonde voeding aan te vullen met enkele kwalitatieve orthomoleculaire voedingssupplementen.

Daily Boost en Mighty Night zijn eigenlijk de basissupplementen.
Vaak zijn lichamelijke klachten zoals vermoeidheid het signaal van een voedingsstoffentekort. Daily Boost en Mighty Night kunnen je helpen om deze tekorten aan te vullen. Uiteraard gebeurt dit samen met een gevarieerde gezonde voeding, de supplementen vervangen geen gezonde voeding.
Daar waar Daily Boost eerder een multivitaminenpreparaat is, is Mighty Night een multimineralenpreparaat.

Daily Boost bevat chroom, jood, kalium, koper, magnesium, mangaan, molybdeen, seleen, zink, R-Liponzuur, vit B1, vit B2, vit B3, vit B5, vit B6, vit B8, vit B9, vit B12, vit C, vit A, vit D, vit E en vit K2.
Het is een boost voor huid, haar en nagels en vult een tekort van vitamines en mineralen aan. Het wordt ook gebruikt ter ondersteuning van een dieet.  Daarnaast zorgt het voor een verbetering van de algemene gezondheid, het metabolisme en het energiepeil.

Mighty Night bevat calcium, kalium, molybdeen, vit K2, chroom, koper, seleen, jood, mangaan en zink.
Het is eveneens een boost voor huid, haar en nagels en vult een tekort aan mineralen aan. Dit preparaat wordt ook gebruikt ter ondersteuning van een dieet en zorgt voor een verbetering van het energiepeil.

 

Daily Boost en Mighty Night als huidverbetering
We zouden dit duo kunnen zien als je dag- en nachtcrème in een tablet!
Zink, mangaan en selenium (seleen) gaan de groei, het herstel en de kwaliteit van onze haren, nagels en huid boosten.
Onze huid is opgebouwd uit eiwitten, maar heeft voldoende vitamines en mineralen nodig om goed opgebouwd te worden. Met Daily Boost en Mighty Night bied je je huid alle nodige bouwstenen wat vitamines en mineralen betreft om een gezonde, stralende huid te bekomen.

Waarom Daily Boost en Migthy Night niet samen innemen en/of één tablet maken?
Mochten al deze voedingsstoffen in 1 tablet zitten, dan zouden de tabletten veel groter zijn.  En dan zou het veel moeilijker zijn om ze in te nemen.
Ook de wettelijke maximale hoeveelheden per tablet moeten uiteraard gerespecteerd worden.
Nog een reden waarom deze vitamine- en mineralenpreparaten in 2 tabletten verdeeld zijn, is dat magnesium en calcium beter niet samen ingenomen worden. Vandaar dus magnesium in Daily Boost en calcium in Mighty Night.
Als laatste werken sommige vitamines ook oppeppend, zoals vit E. Deze vitamine wordt dan beter toegevoegd in het preparaat voor ’s morgens.

 

Daily Boost en Mighty Night zijn dus jouw dag- en nachtcrème van binnenuit! Ze vullen jouw lichaamsverzorging perfect aan!

 

 

Recommended Posts