Toen RainPharma en @pascalenaessens elkaar voor het eerst ontmoetten, hing er instant magie in de lucht. En dat leidde tot een prachtige samenwerking die we jou met veel trots voorstellen. Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma is een geurige blend van de meest pure essentiële oliën en de 24ste geur uit onze Aromatherapy Essentials lijn. Pascale combineerde aardse, kruidige en bloemige noten. Het resultaat is een bijzondere combinatie van geuren die gelukkig maakt en zorgt voor binnenpretjes.

Feeling-magazine is gek op Belgische producten en deelt die passie graag met jou. Daarom vind je bij het aprilnummer van Feeling deze prachtige Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma Box voor maar € 19,95 extra (€25,90 in totaal voor box en magazine samen).

Vanaf 24 maart ligt de Pure Nature Box (winkelwaarde € 56,95) samen met Feeling in de dagbladhandel voor maar € 19,95 extra. De box bevat een Skin Wash 100 ml, roomspray 50 ml en een Body Wonder Towel!

Zeker zijn van jouw exemplaar? Jij kan nu al jouw box reserveren bij ons. De box ligt dan voor jou klaar vanaf 18 maart! Je kan hem nu al pre-orderen via de webshop!

Recommended Posts