BBB Bootcamp voorjaar 2024

Bij Senso Bellezza zijn we ervan overtuigd dat schoonheid niet alleen de buitenkant is. Wie zich goed voelt, straalt dat uit. En je goed voelen komt door zorg te dragen voor zowel je binnen- als buitenkant. En ook beweging hoort daarbij!

Wil je graag wat meer bewegen, maar heb je het vaak moeilijk om jezelf er toe aan te zetten? Sport of beweeg je liever in groep? Vind je een jaarabonnement net iets te veel van het goede en hou je het liever op kortere tijd overzichtelijk?
Vanaf woensdag 17 april organiseren we, voor de 2de keer, 10 BBB-lessen, deze keer op een buitenlocatie in Denderwindeke (Flierendries 13A, grens met Pollare).
De lessen worden gegeven door een ervaren kinesiste/osteopate. De lessen gaan door van 19.30u tot 20.30u, op woe 17/4, 24/4, 8/5, 15/5, 22/5, 29/5, 5/6, 12/6, 19/6 en 26/6.

Er wordt gewerkt met een 5-beurtenkaart van €30/kaart. Na deze 5 lessen kan je een losse beurt bijnemen, €7, of opnieuw een beurtenkaart.

Inschrijven kan via volgende links (voor de BBB Bootcamp dus ook via de tweede link inschrijven):
BBB 

Om deel te nemen aan de lessen is het wel belangrijk dat je dus ook aansluit bij onze Squadra Senso Bellezza. Dit is voor de verzekering, zo ben je tijdens de lessen (en tijdens onze andere activiteiten), steeds verzekerd. Deze verzekering komt op €12/jaar, maar is dus ook geldig voor onze lessen in het najaar en de wandelingen met Senso Bellezza.

Squadra Senso Bellezza (verzekering) 

Schrijf je voor de BBB in, dan mag je gerust de betaling in 1x uitvoeren, dus dan €42 overschrijven met de mededeling van bij de BBB.

Ik kijk er alvast naar uit!

Senso Bellezza
Voel je goed
Voel je mooi

Recommended Posts