Een nieuwe start!

Het is zo ver! Hier zit ik nu aan mijn computer om mijn eerste blogbericht te schrijven.

Spannend? Dat is het minste wat je wel kan zeggen. Een nieuw avontuur? Zeker! Maar vooral een droom die uitkomt!

Ik heb er namelijk altijd al van gedroomd om anderen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. Na 12 jaar leerkracht te zijn geweest in het secundair onderwijs (wat iets compleet anders is, niet?) is het tijd om voor die droom te gaan, een eigen schoonheidssalon. Ik heb me dus omgeschoold tot schoonheidsspecialiste en vanaf nu sta ik klaar om jullie met de nodige kennis te verzorgen en in de watten te leggen. Je moet maar eens een kijkje nemen om te zien waarvoor je allemaal bij me terecht kan. Gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure zijn alvast een greep uit het aanbod. Ook voor workshops vlechttechnieken ben je aan het goede adres.

Ik vind het zo fijn om mensen een gelukzalig gevoel te geven. Ultieme ontspanning tijdens een zalig me-time-moment, dat is waar ik het voor doe. Dit schenkt me zoveel voldoening. Zijn dat de voetjes die onder handen genomen worden, een nieuw kleurtje gellak op de nagels of liever een gelaatsverzorging, aan jou de keuze!

Neem ook zeker eens een kijkje op de Facebookpagina, volg ons en blijf zo op de hoogte van de acties, nieuwe producten, workshops, … bij Senso Bellezza!
Je kan ons ook volgen op Instagram! 

Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen!